Om os

Snuskick er beliggende i pulserende Dubai og er et velkendt e-handelscenter dedikeret til at tilbyde premium nikotinposer til et kræsent internationalt publikum. Vores kuraterede kollektion er dybt forankret i Danmark og Sverige, nationer kendt for deres mangeårige ekspertise inden for produktion af nikotinposer af høj kvalitet. Mens Europa er vores primære marked, på grund af den stadigt voksende efterspørgsel og potentiale, er vores mål også at have en betydelig indflydelse på landskabet i Dubai.

Hos Snuskick udnytter vi momentum af to vigtige globale skift: den stigende præference for røgfri tobaksalternativer og den dynamiske e-handelssektor. Vores mission er ligetil - at love en upåklagelig online shoppingoplevelse, fremhævet af et bredt produktsortiment, jernbeklædt sikkerhed, rettidige leveringer og enestående kundesupport.

Som et brand, der står for ansvar, lægger vi stor vægt på aldersbekræftelse og relevante sundhedsadvarsler for at fremme informeret forbrug. Drevet af vores kunders ønsker og behov er vores mål krystalklart: at positionere Snuskick som det førende online-hub for nikotinposer, løfte købsrejsen for vores kunder og levere høj værdi for alle involverede interessenter.